Sluta snusa med Knox, Loop eller Zyn!

Har du testat att sluta snusa någon gång? Fast du kanske aldrig har börjat. Det är förstås det allra bästa, men för min del var valet lätt en gång i tiden när jag hade bestämt mig för att sluta röka. Nikotintuggummin fick jag mest hicka av och hur det än är känns det inte riktigt lika illa att snusa som att röka, för då förpestar man ju i alla fall inte för sin omgivning.

Men att ständigt och jämt, eller i alla fall väldigt ofta, ha en prilla under läppen är förstås inte så roligt i längden, det heller. Det är klart man längtar efter att bli helt tobaksfri.

Numera finns det faktiskt hjälp att få, nämligen tobaksfritt snus, eller rättare sagt tobaksfria nikotinpåsar. Då får man den där rätta ”snuskänslan” som man aldrig riktigt får om man använder nikotintuggummi (bara den som själv snusar eller snusat vet vad jag menar…) samtidigt som man slipper tobaken.

Själv har jag testat både Knox, Loop och Zyn och jag tycker de funkar riktigt bra. Favoriten är nog Zyn, särskilt minivarianterna Black Cherry, mild spearmint och espressino… Jag har visserligen inte slutat helt med vanligt snus ännu, men jag har åtminstone trappat ner på tobaken. Det känns jättebra!

Så om du försöker sluta snusa, så är det definitivt värt att ge de tobaksfria nikotinpåsarna en chans. De hjälper faktiskt att minska ner på tobaken och dessutom känner man sig lite fräschare. Två flugor i en smäll, alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s