Elbil för framtiden

Jag är en obotlig bilälskare. Jag har en och annan favoritbil, och jag kan ju säga att de gamla amerikanska bilarna från förr ligger väldigt högt i kurs i min värld. Den klassiska Mustangen från 1965-66… Wow liksom…

Men var sak har sin tid och det finns inte bara ett nu, det finns en framtid också. Det är klart att det är dags att tänka om nu när vi behöver tänka på att göra världen mer hållbar för de efterkommande generationerna! Försäljningen av elbilar ökar kontinuerligt, och det är ju inte så konstigt, för medvetenheten om vikten av en hållbar framtid blir ju bara större.

Själv har jag – än så länge – aldrig kört en elbil, men jag har vänner som redan investerat i elbilar och de flesta är helt nöjda med sina val. Jag väntar med spänning få att få provköra vid tillfälle och en dag ska jag nog själv investera i denna framtidens bil. Det ger ju ändå en bra känsla att veta att man gör något för miljön, utan att för den skulle behöva sluta köra bil.

Det är klart att det finns en del barnsjukdomar ännu, elbil är ju ändå fortfarande relativt nytt om man ser till bilens historia, men det blir faktiskt lättare och lättare. Ju fler som äger elbil, desto mer uttalade blir kraven på laddmöjligheter och så vidare. Det finns ju också ett generellt intresse från både kommuner, regioner och hela staten att göra det lättare att köra hållbart och vill man veta mer om vad som händer, och vilka investeringar som görs i varje kommun, kan man googla på exempelvis Laddstolpar Nacka. Att elbilen har kommit för att stanna och kommer att bli en viktig del av vår framtid, det finns det ingen tvekan om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s