Guld värt med proffshjälp när man flyttar!

Med tanke på att jag inte flyttar särskilt ofta (har faktiskt inte gjort det på över 30 år) så är det märkvärdigt att jag ändå tycker mig vara i ”flytt-tagen” lite då och då. För ett par år sen var det min brorsa som behövde flytthjälp, nu senast var det en god vän. Och en sak som jag verkligen har lärt mig genom åren är hur otroligt skönt det är att ta till professionell flytthjälp. Hur pigg man än känner sig så är det ett jäkla jobb att flytta, och att då ha folk till hjälp som inte bara kan bära grejerna utan dessutom hjälpa till med packning är guld värt.

För sisådär tio-femton år sedan hjälpte min man och jag svärmor att flytta från sin lägenhet till ett äldreboende. Vi gjorde det helt på egen hand och vi kom dit glada i hågen och tänkte att det skulle gå smidigt och lätt, men det gjorde det verkligen inte för det var otroligt jobbigt och tungt. När vi väl var klara bestämde jag mig för att aldrig göra något sådant igen. Och det har jag inte behövt heller, som tur är.

Min väninna, som flyttade i början av sommaren, och bor norr om stan och allt hon behövde göra var att googla på flyttfirma Norrtälje så var hon på grön kvist. Hon fick hjälp med allt, och det till en rimlig kostnad, så det enda hon egentligen behövde göra var att flytta in i sin nya bostad – och det är ju det som är det roliga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s