Mysig vistelse på Broby Gästis – Malmbergs Gastro

Just nu befinner jag mig i Skåne, närmare bestämt Östra Göinge där jag bor på anrika Gästis. Ett helt fantastiskt gästgiveri, varsamt renoverat med många av de gamla detaljerna och färgsättningarna bevarade och med fantastiskt fina och fräscha rum som alla har dusch och toalett.

Det bästa med att bo på hotell är frukosten, tycker jag, och frukosten här på Gästis är helt fantastisk. Här finns precis allt man kan önska sig – färskt bröd, charkdelikatesser, ägg och sill, fil och och yoghurt och varma rätter som äggröra för den som önskar (vilket jag gör – äggröra är en av mina favoriter).

Idag blir det även lunch här, tillsammans med ett par vänner, och jag ser redan fram emot det… Självklart blir det recension även på lunchen framöver och även mer om själva gästgiveriet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s