God Morgon® Ekologisk Äpple, Lime & Citrongräs – fräsch och god till både frukost och fest!

Äpple, lime och citrongräs ger smak åt den nya ekologiska  God Morgon® Ekologisk Äpple, Lime & Citrongräs. Den är lika god som den är uppiggande och den passar perfekt både till frukost och som törstsläckare under resten av dagen. Den är dessutom, tycker jag, ett alldeles ypperligt alkoholfritt alternativ till festminglet eller som måltidsdryck till en god middag.

God Morgon® har stort fokus på hållbarhet, både vad gäller råvara, process samt hållbara förpackningar. I samband med lansering av den nya smaken uppdateras även God Morgon® Ekologisk med ny design och en mer hållbar flaska. Såväl flaskan som etiketten är gjorda av 100 procent återvunnet material och flaskan ingår i det svenska pantsystemet. Det uppskattar jag lika mycket som jag uppskattar den fräscha och goda smaken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s