Uppskattade presenter med personligt tryck

Snart är det jul igen så varför inte börja fundera på det där med julklappar? Det är alltid skönt att vara ute i tid, särskilt om man är företagare och vill presenta sina anställda med något fint.

En vän till mig, som driver ett åkeri, brukar alltid ge sina anställda presenter med personliga tryck på. Det brukar vara väldigt uppskattat av personalen att få exempelvis en mugg, en snygg plånbok eller profilkläder med företagets logga. Profilkläder är ju så mycket mer än en jobboverall eller en rock att ha på arbetsplatsen – det finns en massa schyssta kläder som passar lika bra att ha på fritiden som på jobbet. Det finns till exempel väldigt gott om träningskläder som kan bli personliga, det är inte helt fel att ha när man är ute på sin löprunda.

Det är förstås inte bara företag som kan ge bort sådant här. Det kan ju också passa för en förening som vill presenta sina medlemmar med något personligt. Jag brukar fortfarande ofta dricka mitt morgonkaffe i en mugg jag fick när jag var engagerad i ett innebandylag för små gulliga knattar. Jag gillar både loggan och minnena den väcker.

Oavsett vad du vill ge dina anställda, föreningsmedlemmar eller vad det nu kan vara så kan jag lova att det blir extra omtyckt om det är personligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s