Munskydd blir roligare med personligt tryck!

Igår stötte jag ihop med en gammal bekant från ett tidigare arbete. Det var längesen vi hördes av – ännu längre sen vi sågs, på grund av pandemin – och vi hade jättemycket att prata om. Hon berättade för mig att hon skulle iväg på en mässa nu i höst, när restriktionerna äntligen lättat så pass mycket att det faktiskt går att ha en mässa även fysiskt.

Det fick mig nästan att bli lite nostalgisk. Jag har så många roliga minnen av mässor och annat som jag varit med på genom åren, och jag minns också alla broschyrer, roll-ups och annat som vi hade med oss. Inget ger så bra reklam som personliga tryck, det gäller allt från produktkataloger till visitkort.

Nu kan man också skaffa munskydd med personliga tryck, i alla fall på ett tryckeri Stockholm. Det är faktiskt en strålande idé. Hur det än är så ser vi ju alla rätt lika ut när vi kommer i våra munskydd, och man kan ju föreställa sig hur förvirrande det kan bli på en mässa eller liknande. Så det är helt perfekt att kunna trycka upp företagets namn på munskyddet, det blir personligt och informativt på samma gång. Och, faktiskt, lite småkul också. Kalla mig gärna barnslig men man kan faktiskt behöva pigga upp sig lite i tider som dessa, så jag tycker det är kanon att munskyddet kan bli lite mer personligt!

En kommentar

 1. Hej.
  Möjligheten finns och bolaget skall ha applåder för att man skriver ut sina priser, men…
  Ett munskydd kostar 570. (Pga uppstartskostnad)
  Två munskydd kostar 328 styck
  50 munskydd kostar 86 kronor styck.
  Tillkommer 6,25 kronor/styck om man vill ha färg (annars svart/vit)
  Så det är rimligen bara lämpligt för företag eller klubbar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s