Chocken i EM-matchen

Det blev en chockartad match när Finland och Danmark möttes nu ikväll, och Christian Eriksen segnade ner på planen utan någon märkbar anledning. Det såg illa ut, mycket illa, men enligt de senaste rapporterna från Danska fotbollförbundet och UEFA är han nu vid medvetande och pratbar, intagen på Rigshospitalet där han får behandling och där det tas prover.

Ni som såg matchen vet vad jag talar om – ni andra kan läsa om det hela här. Själv har jag aldrig varit med om något så chockartat under en fotbollsmatch – det som ska vara glädje och glam blev till en fruktansvärt otäck upplevelse och man kan ju inte ens ana hur Eriksens familj, lagkamrater och vänner kände. Men förhoppningsvis blir han bra igen – han lever i alla fall och det kunde man inte tro till en början.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s