Det är något med solnedgången…

Det är klart att solnedgångar alltid är magiska på något sätt. Men jag tycker ändå det är något alldeles speciellt med solnedgången så här alldeles i början av våren, meden det fortfarande är lite kylslaget men man liksom känner vårkänslorna vakna. Igår när jag gick ut på min eftermiddagspromenad blev jag alldeles tagen av det vackra ljuset och även om bilden inte på något sätt kan förmedla det så vill jag ändå dela den. Det kala och lite karga, fjolårets höstlöv, men med en strimma hopp om grönska från den nedgående solen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s