Fira Tulpanens dag med Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé – rosécava och tulpaner på samma gång

Imorgon firar vi Tulpanens dag, och vad kan då passa bättre än att korka upp en fräsch rosécava i en vacker flaska utsmyckad med tulpaner. Lika härlig att avnjuta hemma som att ge bort till en kär vän!

Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé är ett mousserande vin från Spanien gjord på druvorna trepat och pinot noir med smak av hallon, granatäpple och inslag av jordgubbar. Smaken är fruktig med inslag av röda bär, bakade jordgubbar och granatäpple. Doften är medelstor med inslag av röda bär, solmogna hallon, granatäpple, blommor och en fläkt av rostat bröd.

Den här rosécavan har en härlig fruktighet och fin balans och passar att dricka som aperitif och sällskapsdryck, eller till rätter med fisk och ljust kött. Varför inte prova den till en god fiskrätt, till exempel? Här hittar du ett recept på en riktigt god fiskgratäng

En riktigt härlig Tulpanens dag önskar jag dig!

Produktinformation
Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé
Artikelnr: 75912
Land: Spanien
Pris: 89 kr
Alkoholhalt: 11,5%
Råvaror: Trepat, Pinot Noir

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s