Välkommen, 2021

Nu skriver vi 1 januari 2021. Nog känns det lite ovant, dock mindre vemodigt än annars, tycker jag. Det är så mycket som varit fel under 2020 att det är riktigt skönt att få påbörja ett helt nytt år. Nu har vi coronavaccinet att se fram emot och därmed en återgång till ett lite mer normalt liv. Kanske inte på alla sätt, men åtminstone så pass att man kan börja träffa sina vänner igen. Som jag längtar efter att gå ut och ta en öl eller en bit mat på krogen…

Idag är också den dag då halva svenska folket, om inte ännu fler, äter pizza. Själv har jag ätit resterna från gårdagens middag – madeirafläsk – men någon dag i helgen blir det nog pizza och då sannolikt en hembakad. Önskar er alla en fridfull och trivsam första dag på det nya året!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s