Praktiskt och bekvämt med flytthjälp

Jag har bott i min (älskade) 50-talsförort i över 30 år. Under de åren har jag bara flyttat en gång – från en lägenhet till en annan på samma gata. Däremot har jag, genom åren, hjälpt många andra personer att flytta, både familjemedlemmar, släktingar och vänner.

När jag var yngre, och flyttade runt lite mer, ordnade jag det mesta på egen hand. Man hade vänner som hjälpte till och det räckte med att hyra ett släp eller en lätt lastbil. Inte blev man särskilt trött heller – det blir man inte när man är typ 25, inte på samma sätt som när man är… ja, så gammal som jag är. Jag kommer ihåg när jag hjälpte en väninna på Södermalm att flytta och vi baxade upp hennes breda säng fyra våningar uppför en spiraltrappa för att hissen var för trång… Visst, det var slitsamt, men mest var det kul och när vi väl kom upp ställde vi ner sängen mitt i hallen och lade oss raklånga på den och bara fnissade.

Men numera tycker jag absolut det är mest bekvämt att anlita en bra flyttfirma, och det tycker de flesta av mina vänner också. Det är skönt att anlita proffs och alldeles särskilt skönt är det med flyttfirma Stockholm, där det i vissa områden är så bökigt med trafiken. Dessutom går det ju så snabbt och smidigt och allt man egentligen behöver göra är det roliga, som att möblera och göra fint, ställa upp allt på sin rätta plats. Sånt som får ta tid och som bara är trevligt. Och så inte glömma att koppla av lite mellan varven förstås!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s