Elin Ekologisk cider Blåbär & Svarta vinbär – god nyhet!

Lagom till hösten lanseras en ny cider, med klassiska svenska smaker i skön harmoni. Elin Ekologisk Cider Blåbär & Svarta Vinbär är gjord på en bas av svenskt äppelvin tillsammans med omsorgsfullt tillsatta svarta vinbär och blåbär från naturens eget skafferi. Jag har provat den, och den håller vad den lovar. Smaken är härligt fruktig och söt med inslag av svarta vinbär, blåbär och en fläkt av hallon, som tillför en liten syrlighet – en perfekt kombination av klassiska svenska bären.

Doften är bärig med dominans av solmogna blåbär och mörka vinbär tillsammans med inslag av skogshallon, och för tankarna till sensommarens läckra bär och höstens skördetid. Att den dessutom har vacker färg och är ekologisk gör inte saken sämre, så prova själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s