McDonalds i Årsta

En gång i tiden var det en Clockrestaurang. Sedan blev det McDonalds. Men nu är den borta. Jag talar förstås om McDonalds i Årsta, alldeles i närheten av där jag bor, och där man varit en hel del genom åren. Och tro nu inte att jag är särskilt fäst vid den, för det är jag inte, men det känns ändå lite konstigt att den brunnit ner. Det är obehagligt också med tanke på att det ligger en obemannad bensinstation bara några meter ifrån restaurangen – det var tur att elden inte spred sig dit.

På den här McDonaldsrestaurangen satt jag för övrigt och käkade hamburgare när tvillingtornen rasade i New York den 11 september 2001. Satt och satt, förresten – det var inte en människa som satt ner TV-bilderna visade hur World Trade Center rasade…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s