Flytthjälp och förråd? Ja tack!

Finns det något jag tycker är jobbigt så är det att flytta, röja källarförråd och liknande. Jag har varit tvungen att göra det fler gånger än jag velat senaste åren, dels för att vi liksom ”har växt ur” våra källarförråd (blir lätt så när man bott på samma ställe i decennier…), dels för att jag haft familjemedlemmar som behövt hjälp. Och jag har för längesen insett att det är värt att lägga pengar på flytthjälp istället för att göra allting själv. Det blir helt enkelt för jobbigt att kånka och bära, speciellt om man, som jag, dessutom har problem med värk lite här och var i kroppen. 

Numera finns det också företag som inte bara erbjuder flytthjälp utan också hyr ut förråd. Det är en jättebra lösning, till exempel om man måste bo i andra hand en tid (som ju många måste göra under vissa perioder, särskilt om de är nyinflyttade i en större stad) eller om ens egna förråd inte riktigt räcker till. En vän till mig, som hade fyllt sina källarförråd men inte ville göra sig av med alltför mycket av de gamla sakerna, sökte efter förråd Stockholm och hittade kanonbra lösningar för sig och sin familj.

Själv har jag inte det behovet, inte just nu i alla fall. Däremot är det snart dags att röja ytterligare ett källarförråd. Och jag tänker definitivt låta någon bra flyttfirma hjälpa till med den saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s