Förgyll vardag och fest med cupcakes från My Little Cupcake

Idag fick vi en leverans med minicupcakes från My Little Cupcake. Det är de mest delikata små bakverk jag vet och när vi verkligen vill förgylla tillvaron lite så finns det inget bättre sätt att göra det. Och just nu känns det extra mysigt att unna sig något, för något traditionellt Valborgsfirande blir det ju inte.

Har du inte testat så gör det – det finns en massa sorter att välja mellan och alla är helt enkelt kalasgoda. Och ja, jag vet att jag gör reklam nu, men det gör jag för att jag är så galet förtjust i de här bakverken – inte för att jag får betalt för att säga det, så det så!

Jag har nog nästan provat alla vid det här laget, så det svåraste när jag ska beställa är att välja. Alla är ju lika goda!  Gå in och kolla i webshopen så ser du själv… Här finns dessutom veganska och glutenfria minicupcakes, för att inte tala om alla fantastiska tårtor

Salty Bae – hallonlakrits. Hur kan det bli godare, liksom???
Lovely Lavendar – med ljuvlig smak av päron. Sååå god!
Lovely Lavendar med sällskap av Triple Treat Volcano och Strawberry Swirl.
Cherry Berry. Helt fantastisk, och en favorit hos mig som älskar smaken av körsbär!
Obviously Orange. Apelsin och choklad som påminner om barndomens ljuvliga mjukglass. Älskar den!
Blueberry Twist – klassiker med citron och blåbär.
Vårligare blir det inte – Fantastic Flower med smak av citron och fläder. Helt fantastisk!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s