När kan man promenera i Gamla stan igen?

Lite måste man få komma ut, även om det är karantäntider. Och är man frisk, och håller rekommenderat avstånd till människor, så kan man absolut ta en promenad tycker jag. Så det gör jag varje dag, dels ett par rundor med hundarna, dels en och annan promenad utan hundar. Men Gamla stan, som jag älskar att promenera i – särskilt så här års, när luften börjar bli mild och ljummen – har jag inte åkt till på länge nu. Det känns som en omöjlig uppgift att hålla avstånd i de trånga gränderna, så det får allt vänta lite. Men nog längtar jag tills jag åter kan ta en promenad i Gamla stan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s