Blodclementiner

Idag köpte jag något jag aldrig tidigare köpt – blodclementiner. Stora, saftiga clementiner från Italien – inte särskilt ”blodiga” men med alldeles rätt smak, precis som jag hade hoppats att de skulle smaka.

Jag köpte bara tre stycken, ifall det vackra utseendet skulle bedra och de skulle visa sig vara torra och tråkiga. Men jag hade banne mig kunnat köpa trettiotre, så goda var de!

Jag har googlat mig till att blodclementiner funnits både länge och väl i Sverige men jag har aldrig haft turen att stöta på någon förut. Nu hoppas jag att min matbutik fortsätter att köpa in dem så att jag kan frossa i dem hela vintern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s