Smidigare flytt om man tar hjälp av en flyttfirma

Förra året flyttade en nära släkting till mig till en ny lägenhet. Det var första gången han flyttade någonstans på över 40 (!) år, så det var en hel del att planera och göra. Man samlar ju på sig ett och annat under årens lopp, så det är inte gjort i en handvändning direkt. Och redan från början var vi överens om att anlita en flyttfirma.

Jag flyttade rätt många gånger när jag var ung (yngre…), och jag lärde mig rätt snabbt att en flyttfirma är värd priset. Nu är det ju liksom ännu mer värt priset eftersom det finns så kallade rutavdrag dessutom. Så det var inte tal om att flytta på egen hand.

Det är superenkelt och smidigt att hitta en flyttfirma. I vårt fall var det bara att googla på flyttfirma Stockholm, och därefter var det enkel match. Och det är verkligen så otroligt skönt att anlita flyttfirma och slippa grovjobbet själv – i vårt fall fick vi inte bara hjälp med själva flytten från punkt A till punkt B, utan också med emballage, kartonger och till och med packningen. Det är guld värt, särskilt när man kommit lite till åren och kanske inte är världens smidigaste och starkaste längre…

Nu har det gått några månader och släktingen har kommit väl till rätta i det nya hemmet. Ibland händer det att han styr stegen åt ”fel” håll (det vill säga till det kvarter han bodde i tidigare) men det blir mer och mer sällan. Och själv är jag fortfarande själaglad över att vi anlitade flyttfirma, så vi slapp det tunga jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s