Plastikkirurgi – med med måtta

Det där med plastikkirurgi kommer upp till diskussion titt som tätt, så har det nog varit så långt tillbaka jag kan minnas, men det är ju betydligt vanligare numera. Det finns t o m realityserier om plastikkirurger och deras verksamhet.

Jag kan ju villigt erkänna att jag tycker en del av de som opererar sig och fyller både rumpor och läppar till max går till överdrift. Jag menar, är det verkligen snyggt med ankläppar? Jag är förmodligen hemskt gammalmodig, för jag tycker inte det. Samtidigt kan jag inte riktigt se att man har rätt att döma en människa som vill förändra sitt utseende, oavsett anledning. OK, att det kanske är mer förståeligt om man råkat ut för en allvarlig olycka och blivit vanställd, men det kan ju faktiskt finnas sådant man varit missnöjd med hela livet. Om man då får en chans att ändra på det, varför skulle man inte ta den?

Det gjorde en god vän till mig, som alltid varit missnöjd med sin näsa. Hon tog tillsist steget och opererade sig och blev väldigt nöjd med resultatet. Och flera av mina vänner har gjort fettsugning med bra resultat. Så jag tänker att man absolut kan ändra på sitt utseende – men gärna med lite varsamhet så man inte ser ut som en plastdocka efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s