Ett tryggt sms lån kan göra skillnad

Ibland – inte minst så här års, när julen står för dörren – är det lätt att känna behov av lite extra pengar. Och ibland kan det kännas nödvändigt att faktiskt ta ett snabbt lån. Men hur ska man egentligen förhålla sig till typ sms lån? Man hör ju så mycket negativt…

Jag tänker att sms lån faktiskt kan vara ett bra alternativ i vissa lägen, men det är klart man måste förhålla sig till vad man har för möjligheter att betala tillbaks det. Som en tillfällig lösning, när man vet att pengar snart kommer in, kan det göra stor skillnad. Viktigast är – och det gäller ju alla lån – att man har lite koll på framtiden, helt enkelt. Att man räknar på hur mycket man ska betala tillbaka, så att man inte hamnar i en situation där lånet ”växer”. Har man det så kan man absolut ta ett sms lån, skulle jag säga.

Viktigt är förstås att man väljer ett säkert sms lån, som är anslutet till Svenska Konsumentkreditföretagen EF. Det är en branschorganisation som arbetar för sund kreditgivning och bra konsumentvillkor och som garanterar att långivaren informerar tydligt och klart om villkoren. Gör man det, och har koll på sin egen ekonomi, så kan det vara guld värt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s