Tandvärk i advent…

Den senaste veckan har jag mest varit sängliggande. Orsaken är en kindtand. Först söndertuggad och sedan utdragen – och därefter en minst sagt besvärlig infektion. Den som haft oturen att drabbas av tandvärk vet hur överjävligt det kan vara, och jag kan lugnt säga att det inte blev mycket till adventsförberedelser under veckan som gick. Men igår hade jag i alla fall återhämtat mig så pass att jag kunde sitta uppe och njuta av det första adventsljuset och avnjuta en lussekatt. Inhandlad på Ica-butiken av min käre make, men likväl lite adventsstämning. Nu hoppas jag att veckan som kommer bjuder på bättring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s