Fantastiska London…

London är en av mina favoritstäder, och en stad jag gärna återvänder till gång på gång. Ingenstans trivs jag lika bra som just där, och det har inte förändrats sedan jag var där första gången för så längesen som 45 år sedan. Oj vad tiden går…

Mycket har förändrats i London under den tiden – då jag var där första gången var Docklands fortfarande ett ruffigt hamnkvarter med lagerlokaler och hus från mitten av 1800-talet. Sedan dess har området sanerats och blivit ett statusområde för människor med rejält med pengar. Men vissa saker har stått emot tidens tand, till exempel den anrika puben The Prospect of Whitby, med anor från 1500-talet, belägen vid Wapping Wall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s