Presenterna blir roligare med personliga tryck

Hösten är här på allvar och mitt i alla färggranna höstlöv och den krispiga höstluften så har jag börjat tänka så smått på julen. Visst, först ska det firas Halloween och Allhelgona, och sen en härlig adventstid – men rår jag för att jag är ett riktigt julfreak och börjar längta tidigt?

Visst hade den här varit roligare med ett personligt tryck?

Framför allt tycker jag det är roligt att fundera ut passande julklappar åt de nära och kära. Jag vill gärna att det ska vara lite personligt. En snygg kaffemugg till den kaffepimplande kompisen, en sportflaska till träningsfanatikern – allt sånt blir så mycket roligare med ett personligt tryck. Om kaffepimplaren älskar hundar, varför inte låta favoritrasen pryda muggen. Samma sak med sportflaskor med tryck. Det blir en jättefin present med exempelvis personens namn i tryck, eller kanske något som symboliserar den idrott han eller hon gillar mest.

En gång, när en god vän skulle gifta sig, ordnade en företagsam person i vänkretsen matchande kläder för möhippan, med trycket ”Sista natten med gänget”. Det var faktiskt fyndigt och blev ett riktigt kul minne både för bruden och oss andra. Och så är det ju med presenter med personliga tryck också – de blir ett alldeles särskilt kärt minne. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s