Kundtjänst via telefon förenklar vardagen

För ett antal år sedan var jag aktiv i en kulturorganisation under några år. Det var otroligt roligt, och vi arrangerade en massa spännande evenemang. Men det kunde också vara ganska svårjobbat ibland. Under vissa perioder var det enormt många förfrågningar på telefon – så många att vi knappt hann med eftersom vi hade alldeles för lite pengar till vårt förfogande för att anställa extra personal. Om vi till exempel skulle arrangera något särskilt evenemang, till exempel en poesiläsning, filmvisning eller något annat kul, blev vi nerringda av folk som hade frågor, synpunkter och annat.

Och visst, det är klart att det var jättekul att så många var intresserade, men det var också lite bökigt att hinna svara på alla samtal. Jag kan också tänka mig att vi också en hel del samtal, eftersom det inte alltid fanns någon som kunde ta emot dem.

Det här var ju ganska längesen – innan digitaliseringens tid – och sen dess är det mycket som har förändrats. Till det bättre, skulle jag säga, just när det gäller teknik. Nu är det betydligt enklare, särskilt som man kan använda sig av kundtjänst via telefon – utan att behöva tänka på att anställa extrapersonal som sköter telefonin. Det kan vara allt från kundtjänst med växel till vidarekoppling, och en massa däremellan. Otroligt praktiskt och enkelt – och inte behöver man missa några viktiga samtal heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s