Förläng sommaren med Chill Out Shiraz Rosé California

Nu är vi inne i september och det finns säkert de som tycker att det där med rosé bara tillhör sommaren. Men det håller inte jag med om – rosé är lika gott även i höstmörkret! Dessutom brukar ju både september och oktober bjuda på ljumma kvällar, och har man bara en filt kan man avnjuta ett glas rosé på balkongen även efter att träden blivit höströda. Det ger en härlig sommarkänsla, helt enkelt, och varför ska man missunna sig den bara för att almanackan säger att det är höst?
Chill Out Shiraz Rosé California är ett sånt där fräscht, gott rosévin som jag gärna dricker oavsett årstid. Doften är frisk och fruktig, med inslag av hallon och björnbär, och smaken är fruktig och fräsch med toner av hallon, björnbär och körsbär.
Det är jättegott som sällskapsdryck – kanske med lite snacks eller frukt till – och passar dessutom alldeles utmärkt till en festlig kycklingrätt eller varför inte en fiskgratäng? Numera har den dessutom fått en ny design, i en klimatsmart förpackning, vilket förstås är ett extra plus i kanten. Ett härligt festvin för höstens härliga tillställningar! 
Produktinformation
Chill Out Shiraz Rosé California
Artikelnr: 3105
Land: USA, Kalifornien
Pris: 219 kr
Alkoholhalt: 12%
Råvaror: Shiraz 
Klimatsmart: Ja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s