Välj en smidig kundportal istället!

Jag kommer ihåg i internets barndom, när jag hade min allra första dator. På den tiden var verkligen både sökmotorer och hemsidor ofta svårnavigerade och komplicerade och det gällde inte minst företag av olika slag. Det tog mycket tid i anspråk att få tag på den information eller de tjänster man sökte och dessutom var det ofta svårt att få kontakt med den som var ansvarig för produkten. Förmodligen var det för att internet fortfarande var lite av en ”nymodighet” för många – det krävdes helt enkelt inte lika mycket av hemsidorna på den tiden och som internetanvändare var man nästan inställd på att det skulle vara krångligt.

Så är det inte längre. Nu har utvecklingen har ju gått så snabbt framåt att det inte längre finns någon ursäkt för att ha en halvkass och krånglig hemsida – vem som helst kan ju göra en proffsig och smidig hemsida genom att använda någon av alla bra mallar som finns. Det tycker jag är toppen.

Visst finns det företagssidor som fortfarande har krångliga hemsidor, men om jag kan välja så bläddrar jag helst förbi dem tills jag hittar en sida som är kundanpassad och lätt. Jag tycker faktiskt att det är en del av det bemötande jag har rätt att kräva som kund – att mötas av en lättnavigerad och smidig kundportal när jag söker efter en tjänst eller en vara. Den tiden då företag kunde bemöta kunderna i stort sett hur som helst är över – i alla fall för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s