My Little Cupcake förgyller festen

Nyligen köpte vi en laddning vackra supergoda minicupcakes från My Little Cupcake igen. Sååå goda – och nu finns dessutom flera nya smakvarianter.

Vi passade därför på att beställa en ask Experience Love, där två av de nya ingår, Obviously Orange (en av mina absoluta favoriter, eftersom jag är alldeles galen i apelsin!) och Salty Bae – hallonlakrits.

Den innehåller dessutom tre ”gamla” favoriter, Lovely Lavender (päron och lavender – helt ljuvligt!), Strawberry Swirl (kladdkaka i miniformat, med jordgubbstopping…) och Caramel Crunch (kladdig choklad, kola och valnöt i ljuvlig kombo).

 

Det är svårt att beskriva hur goda dessa cupcakes är – de smälter i munnen. Så vill du ge lite guldkant på födelsedagskalaset, helgen eller bara förgylla en alldeles vanlig vardag – prova! Du kommer garanterat inte att bli besviken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s