Gårdsfest!

Förra helgen var det dags för gårdsfest igen. Det har vi varje år i slutet av augusti och det brukar vara synnerligen trevligt – så även denna gång. Kycklingspett, grillkorv, potatissallad, grönsallad och gott bröd och så läsk och kaffe – plus öl och vin till självkostnadspris för den som så önskade. Som alltid härlig stämning så här i slutet av sommaren! Tur med vädret hade vi också. Regnet hängde i luften, och det var lite kyligt, men uppehåll och det var ju huvudsaken!

Goda grannar!
Inte bara tvåbenta gillar ett glas rosé då och då – även flygfän är törstiga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s