Födelsedagsmiddag på Humlehof – var annars?

Häromdagen fyllde sonen år och vi passade på att fira 31-årsdagen med middag på Humlehof. Det har blivit lite av en tradition, både för att det är så mysigt på Humlehof men också för att maten är så god. Klassisk husman av tjeckisk/österrikisk typ och själv valde, som jag brukar, deras fantastisk goda kalvlever anglais. Även schweizerschnitzeln är jättegod, och i år beställde vi dessutom surkål som sidorätt. Vilken höjdare! Lägg till att de har ett fint ölsortiment och en fantastisk god äppelstrudel – va kan gå fel?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s