Nu finns Quornfärs i klimatsmart storpack!

Jag älskar quorn! Jag steker ofta filéer, gärna penslade med en god grillsås, och serverar som biff med potatisklyftor eller sötpotatisfries och bernaisesås. Jag använder också gärna quornfärs istället för köttfärs när jag ska laga en god bolognasås. Därför blir jag glad nu när det kommit en ny storförpackning med quornfärs.

Quorn är inte bara gott, det är också klimatsmart och ger en mindre klimatpåverkan än kött.  På deras hemsida finns också jättemånga bra recept, för dig som kanske inte riktigt är hemma på att använda quorn ännu.Recepten är klimatberäknade och Quorn lanserar nu Klimatmålet, ett enkelt verktyg som visar hur en måltid förhåller sig till en klimatsmart budget. Här hittar du massor av recept, en av mina favoriter är den här jättegoda bolognasåsen.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s