Expedition Torrontés Chardonnay på klimatsmart tetra

Expedition Torrontés Chardonnay är en nyhet på klimatsmart 1-liters tetra från Argentinas mest populära vinhus. Det är fruktigt och gott och passar både som sällskapsdryck och till mat såsom fisk, kyckling och vegetariska rätter. Själv serverade jag det nyligen till en härlig smörgåstårta, och det gjorde stor succé. Smaken är fräsch med toner av citrus, blommor och tropiska frukter.
Expedition Torrontés Chardonnay är det första vinet i serien Expedition, en rad viner som utforskar världens mest populära vinregioner, och den första expeditionen besöker Finca Las Moras vackra vingårdar i Argentina. Vinet lanseras i en klimatsmart 1-liters tetra och designen illustrerar expeditionen med en lokal karta med minnesvärda landmärken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s