Hotellvistelse i centrala Stockholm – för både resa och vardag

Ibland kan jag tycka att det är tråkigt att bo i Stockholm. Varför? Helt enkelt för att det gör att jag aldrig har någon anledning att ta in på hotell mitt i stan. Jag råkar nämligen älska att bo på hotell – trevliga hotell, alltså. När jag reser på tjänsteresor eller konferenser tycker jag det är bland det roligaste att kolla vilka hotell som passar, som både är trivsamma och som ligger nära konferenslokalen.

För den som reser till Stockholm på konferens och liknande är WTC, World Trade Center , ett bra alternativ. Det ligger mitt i stan (i anslutning till Arlanda Express och alldeles intill Cityterminalen och centralstationen) och har otroligt fräscha konferenslokaler. Dom också samarbete med både restauranger och hotell som ligger alldeles intill, bara att kolla upp på deras hemsida. Man kan till exempel boka boende på Comfort Hotel redan när man bokar konferensen. Det är jättebra, tycker jag.

Men även om man nu redan råkar bo här, så kan man ju faktiskt ta in på hotell ändå någon gång ibland, även om man så att säga inte behöver. Sova i en skön hotellsäng, avnjuta en härlig hotellfrukost, kanske ta en vända till hotellets gym… Det är faktiskt en riktigt skön upplevelse, som verkligen gör mycket för att förgylla vardagen!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s