Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Bio på sommaren…

Lämna en kommentar

… det är härligt, det! Särskilt såna här heta dagar när man får ha salongen nästa än för sig själv. Ikväll blir det den nya Jurassic Parkfilmen. Är barnsligt förtjust i de filmerna och ser fram emot kvällen!

I övrigt börjar det dra ihop sig till semester nu – såååå skönt! Fast jag brukar sakna mitt kontor efter ett par veckors ledighet och undra på det när jag jobbar mitt i Gamla stan…

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s