Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

I mammas skåp och lådor…

Lämna en kommentar

Finns det något som är så mysigt som att hitta gamla härliga prylar från förr! Häromdagen besökte jag mitt barndomshem, som jag till min stora glädje fortfarande har i min ägo, och i vanlig ordning rotade jag runt i skåp och lådor för att hitta ljusa och glada barndomsminnen. Och till min lycka hittade jag denna underbara kakburk, daterad någon gång tidigt 1960-tal. Snart ska jag fylla den med kakor inför helgens stundande kaffekalas. För sensommartid är tid för kafferep, den saken är klar!

Vill du ha tips på gammaldags och moderna bakverk inför sensommarens kafferep? Kolla här!

 

DSC_8442 DSC_8443 DSC_8445

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s