Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Städa enkelt och lätt – med HemMiljö

Lämna en kommentar

Broom,_sponge_and_towelSemestertid är tid för lättja och avkoppling. För mig är det också ofta en tid för städning. Helt ärligt hinner jag inte med att städa så att mitt hem är så där skinande rent som jag helst vill ha det – och vem gör egentligen det? Jag jobbar långa dagar och när jag kommer hem har jag verkligen ingen lust och ork att börja röja. Och städhjälp har ju inte varit att tänka på, i alla fall inte tidigare, för vem har haft råd med det?

Numera ser det lite annorlunda ut. Det är faktiskt fullt möjligt – även för den som inte har en tjock plånbok – att anlita städhjälp. HemMiljö, som städar i Stockholmsområdet, erbjuder en mängd olika varianter, allt från varje vecka till månadsvis, dessutom fönsterputs, flyttstädning och trädgårdsarbete till låga priser. Företaget har både kollektivavtal och nöjd kund-garanti och använder dessutom miljövänliga produkter – ett extra plus för att de kör med fast pris dessutom, så att man faktiskt vet vad man får.

I år kan det med andra ord bli så att jag faktiskt tillbringar semestern med att ta det lugnt – och låter någon annan sköta städningen… Och det känns riktigt bra!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s