Välkommen tillbaka till Matmammans blogg!

Nej, Matmammans blogg har aldrig varit nerlagd. Däremot har jag varit dålig på att uppdatera den på senare tid. Ibland blir det bara så – livet kommer i vägen – och tiden räcker inte till. Men under den här tiden har jag insett att bloggen är så viktig för mig att den är värd att lägga tid på. Sedan 2009 har jag bloggat här, och under de åren har jag lagt ner stor möda och mycket kärlek på recept, mattips, tester och annat som – förhoppningsvis – har varit uppskattat av mina läsare. Och nu har jag städat och fejat, tagit bort inaktuella länkar, uppdaterat webbadresser och mycket annat… Dags för en nystart, helt enkelt!

Bloggens innehåll kommer att vara detsamma. Mat och bakning – mycket husmanskost och traditionella bakverk – men också nytt och spännande från alla delar av världen. Nytt är min italienska receptsamling, som du hittar här.

Så välkomna tillbaka, alla gamla bloggläsare – och välkomna hit, ni som inte tidigare besökt min blogg.

img_5652

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s