Björklund & Wingqvist – Stockholms tapetbutik

Funderar du på att tapetsera och måla om? Det gör jag. Jag har en underbar 50-talslägenhet som renoverades i mitten av 70-talet – i färger som var gångbara då – behöver jag säga mer? Nu vill jag ha förändring, och ett kök som känns rätt i tiden. Därför håller jag just nu på och letar målare och tapetserare på webben och fastnade för Björklund & Wingqvist.

Björklund & Wingqvist erbjuder flera olika lösningar, perfekt för mig är Uppsatt & Klart. Med en kontaktperson som är med från start kan man få tapetserat och färdigt inom ett par veckor – till fast pris. Det gillar jag!

Klassiskt randigt - alltid rätt! Det här är bara en av en mängd tapeter som finns hos Björklund & Wingqvist (Foto: Björklund & Wingqvist)
Klassiskt randigt – alltid rätt! Det här är bara en av en mängd tapeter som finns hos Björklund & Wingqvist (Foto: Björklund & Wingqvist)

Eftersom jag inte precis är någon fena på sånt som färgsättning så uppskattar jag också att det finns möjlighet att få råd och tips även där. Vissa personer har ett naturligt öga för inredning, färger osv – min man är en sån och en av mina väninnor också (hon kan gå ut till en container och plocka fram en sliten gammal tavelram och hänga upp snett på väggen och det ser ut som om en svindyr inredningsarkitekt varit framme) – men jag har verkligen noll koll. Inredningshjälp är därför helt perfekt mig, och här kan jag dessutom välja mellan butiks- och hembesök.

Själv leker jag lite med tanken på ett kök i blått och vitt – eller varför inte i någon härlig solgul nyans? Den som lever får se…

Riktigt solgult - visst är det vackert! Är faktiskt ganska sugen på den här färgen i köket... (Foto: Björklund & Wingqvist)
Riktigt solgult – visst är det vackert! Är faktiskt ganska sugen på den här färgen i köket… (Foto: Björklund & Wingqvist)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s