Ordna julbordet med Westers catering

Snart är det advent – tänk så fort tiden går! Jag älskar denna tid på året och det är jag inte ensam om. Det ordnas glöggmingel, julbord och fester så det står härliga till, och det företag som inte arrangerar åtminstone någon form av fest eller event i adventstid eller kring jul lär inte bli särskilt poppis bland de anställda…

Mest populärt är förstås julbordet. Finns det något trevligare än att sätta sig till bords och avnjuta klassiker som sill, griljerad skinka och en härlig Jansson? Visst, jag älskar att laga julmaten själv – jag gör till och med egen leverpastej och korv – men ibland är det verkligen härligt att bara slå sig ner vid dukat bord och njuta och varken behöva laga maten eller diska och städa efter festen.

Förra året blev jag bjuden på ett julbord med catering från Westers, ett företag som anordnar events och fester. Vilken höjdare! De har tre olika julbord att välja mellan: Tomtenissens, Tomtemors och Tomtefars stora julbord. Jag ska villigt erkänna att jag inte vet vilket av dem jag avnjöt på den där festen, men gott var det. Sill och lax, skinka och köttbullar, goda tillbehör som cheddarost och mustigt rågbröd och flera härliga sötsaker till dessert. När jag smygtittade lite på deras hemsida såg jag att det också finns en massa andra varianter, såsom jultallrik, skaldjursbuffé och olika sorters tilltugg. Perfekt för både små och större företag, och ett riktigt bra sätt att visa sin uppskattning för de anställda!

Julbordet är en av årets höjdpunkter! (Foto: westers.se)
Julbordet är en av årets höjdpunkter! (Foto: westers.se)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s