Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Sommaruppehåll…

Lämna en kommentar

Det har inte varit mycket till bloggande på sista tiden. Sommarledigt, sommarlättja, och en allmän slöhet har fått mig att leva på fil och frukt och inte mycket annat – inte mycket att blogga om med andra ord… Dock har jag, vädret till trots, haft en mycket trivsam sommar so far och det hoppas jag att även ni bloggläsare har.

Jag tillhör inte de lyckliga som har en mysig sommarstuga att åka till, men däremot har jag en balkong. Och den prunkar som mest nu, när augusti inträtt. Där sitter jag ofta – dag som kväll – och löser korsord, läser eller bara funderar över tillvaron. Och inte har jag något emot de allt mörkare augustikvällarna – tvärtom. Jag älskar sensommaren och jag älskar när hösten gör sig påmind. Jag älskar faktiskt alla de fyra årstiderna och kan aldrig bestämma mig för vilken jag tycker allra mest om…

DSC_4991 DSC_4992 DSC_4993 DSC_4994 DSC_4979 DSC_4983

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s