Jag saknar dig, kära pappa!

Publicerad av

Idag är det 7 år sedan min pappa gick bort, 81 år gammal. Och saknaden är lika stor idag som tidigare. Sorgen bleknar men minnena består och vad skulle jag inte ge för att bara få sitta och samtala med honom i en enda timme… Men döden är en del av livet och trots allt är jag evigt tacksam över att ha haft en underbar far som gett mig så enormt mycket kärlek och vänskap genom åren. Jag älskar dig ändlöst, pappa, och saknar dig varenda dag!

pappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s