Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Jag saknar dig, kära pappa!

Lämna en kommentar

Idag är det 7 år sedan min pappa gick bort, 81 år gammal. Och saknaden är lika stor idag som tidigare. Sorgen bleknar men minnena består och vad skulle jag inte ge för att bara få sitta och samtala med honom i en enda timme… Men döden är en del av livet och trots allt är jag evigt tacksam över att ha haft en underbar far som gett mig så enormt mycket kärlek och vänskap genom åren. Jag älskar dig ändlöst, pappa, och saknar dig varenda dag!

pappa

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s