Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Pizzafest

Lämna en kommentar

Idag blev det pizzafest här hemma, när sonen tog över matlagningen. Underbara pizzor bakar han, med härligt kryddig tomatsås, och underbar fyllning. Just idag blev det, förutom tomatsåsen, grön paprika, kronärtskockshjärtan, svarta oliver, hemlagad pesto, färska champinjoner samt riven ost och gratinerad parmesan.DSC_0293DSC_0296

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s