Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Saker som inte ska förvaras i kylskåp

Lämna en kommentar

Hur förvarar du din mat? I skafferi, sval eller kyl – eller kanske i rumstemperatur? På Vi i villa kan du läsa just om hur du bäst förvarar både mat och annat  i artikeln Saker som inte ska vara i kylskåpet. Intressant och informativ läsning som rekommenderas till alla – kanske kan du få ett och annat tips som blir till nytta!gurka

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s