En favorit sen många år…

… är den här kokboken:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAJag fick den i present för många år sen och jag har verkligen haft enormt mycket nytta och glädje av den. Den innehåller en massa spännande och roliga recept och även idag, när mycket av det vi förr kallade ”orientaliska” mat och som då var lite exotiskt och ovanligt finns att tillgå på en massa webbsidor, känns den väldigt fräsch och modern. Så om du råkar snubbla över den här boken på en loppis, eller ett antikvariat, tveka inte att införskaffa den. Den är verkligen toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s