Matmamman

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

En favorit sen många år…

Lämna en kommentar

… är den här kokboken:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAJag fick den i present för många år sen och jag har verkligen haft enormt mycket nytta och glädje av den. Den innehåller en massa spännande och roliga recept och även idag, när mycket av det vi förr kallade ”orientaliska” mat och som då var lite exotiskt och ovanligt finns att tillgå på en massa webbsidor, känns den väldigt fräsch och modern. Så om du råkar snubbla över den här boken på en loppis, eller ett antikvariat, tveka inte att införskaffa den. Den är verkligen toppen!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s