Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Smultronställe 3: Ramsberg

Lämna en kommentar

Jag älskar Bergslagen. Jag känner verkligen att jag har mina rötter där och varenda sommar besöker jag de gamla kära smultronställena. Här är bilder från vackra Ramsberg – en gång hem för mästertjuven Lasse-Maja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s