Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Hötorgshallen – en Stockholmspärla!

Lämna en kommentar

Igår var jag i Hötorgshallen. Jag åker ofta dit, inte bara för att handla utan också för att det är så roligt att bara se sig omkring. Ögongodis, helt enkelt! Och en hel del smarrigt kan man få med sig hem också. OLYMPUS DIGITAL CAMERAGillar särskilt det fantastiska utbudet av nötter, frön och torkad frukt på Pierias livs – ligger typ mitt i hallen på bottenvåningen för den som undrar. Där finns allt! Och faktiskt till rätt bra priser också. Så igår blev det torkad papaya, korinter, bombay-mix (ett slags fantastiskt goda indiskt kryddade snacks), pistagenötter och brända jordnötter. Gott att äta som det är – och att experimentera med i bakning och matlagning! Plus för att det mesta går att provsmaka innan köp!

Jag lyckades också komma över slutbitar av härlig italiensk skinka, salami och annat smarrigt – till ett kilopris av 100 kronor! Inte illa, för charkuterier som normalt kostar mellan 300 och 500 kr kilot! Kom hem med nästan 7 hekto delikatesser, så nu är det bara att luta sig tillbaka och njuta…DSC00004DSC00006

 

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s