Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Sensommar på balkongen…

Lämna en kommentar

Ännu en liten tid kan man njuta av balkongen. Blommor och kryddväxter samsas på min balkong, och doften av dill, persilja och basilika blandas med den ljuvliga doften av luktärter. Lycka är att sitta där och njuta av pelargonprakt och härliga dofter och att förgylla matlagningen med egenodlade kryddörter och chilifrukter!

Författare: Matmamman

Skribent och redaktör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s