Jultallrik på norska

Publicerad av

Från en väninna i Norge kommer inspirationen till en busenkel, men fantastiskt god och rustik jultallrik som passar perfekt en kall vinterdag. Fläskkorv, potatis och ett par olika sorters kål är allt som behövs för att ge lite guldkant åt vardagsmiddagen – eller varför inte helgmiddagen? Fläskkorv duger minsann även på en lördag!

Till fyra personer kan du skala och koka 10-12 potatisar. Värm en burk surkål och en burk rödkål (var för sig). Sjud två färdigkokta fläskkorvar tills de är genomvarma (eller välj annan färdigkokt korv, t ex julkorv). Servera med iskall mjölk eller lättöl. Lättlagat och mycket gott!

Jultallrik på norska - rustikt och smakrikt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s