Pippi på cirkus på Cirkus

Igår var det stor galapremiär för Pippi på cirkus på Cirkus. Det var en fantastisk tillställning. Zap Group hade skapat en härligt uppsluppen stämning med cirkusartister och mingelmat värdigt en Pippi Långstrump-fest. Vad sägs om sockerdricka (spetsad med lite starkare dryck för den vuxne), köttbullar, korvmackor och pannkakor med bär? Och föreställningen var precis så spektakulär och intensiv som man hade hoppats på. Musik av Benny Andersson m fl och texter av Björn Ulvaeus, så vad kan det bli annat än kanon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s