Efter sju sorger och åtta bedrövelser…

Liten tös med tratt

… är jag någorlunda balanserad igen. Strax efter trettonhelgen fick vi nämligen åka in akut med en av hundarna, som fått en tumör som måste opereras direkt. När veterinären väl hade öppnat henne upptäcktes att hon dessutom hade två juvertumörer och att livmodern var inflammerad, så vår lilla tös fick få igenom ett dramatiskt och omfattande ingrepp. Som tur är gick operationen bra och vi fick hämta hem henne dagen därpå, men kry är hon inte ännu – hon återhämtar sig sakta men säkert, men har nog ett tag kvar innan hon är sig lik igen. Så något bloggande har det inte blivit tid till, förrän nu. Den som har ett älskat husdjur som blivit riktigt illa drabbat vet hur det är…

Återkommer snart med nya recept, nya matidéer och en hel del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s